Петъчна рецепта. Брускети с домати и червен лук..

Към категория рецепти🙂 Вчера ги приготвих на бързо, лесно и вкусно…

brusketi tomato

Продукти

3-4 средно големи домата

Пълнозърнест хляб или франзела

1 глава червен лук, може и обикновен лук

1 щипка сушена чубрица или босилек

1 щипка сушен риган

сол на вкус

зехтин или олио

Приготвяне

Нарежете доматите и лука на дребни кубчета. Загрейте зехтина (олиото) в тиган, добавете нарязаните домати, лук, подправки. На умерена температура, разбърквате за около минута две. Изключвате котлона и отмествате съда.

През това време сте сложили в загряна фурна на 180 градуса нарязаните филийки да се изпекат до сухар.

Намазвате филийките с получената доматена смес и да Ви е вкусно.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s